Mulțumim pentru comandă şi încrederea acordată!

90% Complet

Clienții care au comandat cursul de "Engleza pentru Copii", ne-au solicitat și cartea de colorat "A Coloring Book for Brave and confident KIDS"

Această carte de colorat este despre construirea încrederii, imaginației și spiritului unui copil! Paginile de colorat inspiră copiii spre conversații cu adulții despre ce înseamnă cu adevărat să fii încrezător, curajos și frumos.

Cartea include desene alb-negru și scurte afirmații în limba engleză, care explorează concepte precum curaj, frumusețe, putere, creativitate, independență și multe altele.

Un cadou potrivită pentru orice copil cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani.

Dacă sunteți în căutarea unei activități pentru copilul dvs. mic, preșcolar sau copilul de vârstă școlară, această carte pozitivă îl ajută pe copil să-și dezvolte încrederea în timp ce îl inspiră și îl distrează.

Zeci de ilustrații și afirmații în limba engleză

Această carte conține: acrobați, animale, super-eroi, jucării, fluturi, flori, stele și planete, prințese și cavaleri, fructe, cărți și materiale didactice, copaci și plante, păsări, dragoni, unicorni, note muzicale, biciclete și role, copii bunici și părinți, inimioare și curcubee, medalii și trofee, puzzle-uri și hărți, forme geometrice, dinozauri, instrumente de cântat, mașinuțe, astronauți și multe, multe altele!

O carte Perfectă pentru micii artiști

Această carte este o alegere excelentă pentru artiștii în devenire, dar și pentru a stârni interesul pentru limba engleză.

Hârtia este mai grea decât la majoritatea cărților de colorat și se comportă bine cu creioane colorate, carioci, pixuri cu gel și majoritatea markerelor. De asemenea, se comportă bine la aplicarea de lipici cu sclipici, pompoane și autocolante.

Această carte de colorat iese în evidență față de altele, datorită focusări elementelor de colorat pe creșterea stimei de sine și a încrederii copiilor care o colorează.

Doresc și cartea de colorat