50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă cursul „Engleza pentru Copii”, plus Planșele și Materialele Oferite Bonus Astăzi 20 mai 2024:

Toate acestea la prețul de doar 149 lei 129 lei (cursul în format tipărit full color + stick USB cu Lecțiile Audio + 12 planșe colant full color + Materiale Bonus) – Ofertă disponibilă astăzi 20 mai 2024:

*La pretul de mai sus se adauga 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Ai puterea să îi oferi copilului tău șansa să învețe engleza, să o scrie corect și s-o vorbească fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Engleza pentru Copii”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile rămân pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna banii investiți în acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți engleza de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Materialele audio vin pe stick USB și pot fi trasnferate pe orice dispozitiv (laptop, telefon, tabletă), ca cel mic să învețe engleza simplu și rapid oriunde v-ați afla.

 

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Numele meu este Flavia Duman sunt profesoară de limba engleză la Hampstead Language Studies International (LSI) din Londra, iar ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare, special concepute pentru copii. Am văzut diferența dintre elevii care învață mecanic o limbă străină (după sistemul aplicat și în școlile noastre), și copiii care asimileză o limbă străină, fiind capabili astfel să o vorbească cu aceași ușurința cu care vorbesc limba română.

Tehnicile folosite în cursul nostru de predare a limbii engleze, sunt asemănătoare cu cele prin care copilul învață limba maternă.

Copilul dvs nu va vorbi fluent engleza doar citind o carte sau făcând meditații, sigur acestea îl ajută. Dar trebui să asculte conversații în engleză la un nivel pe care reușeşte să-l înțeleagă şi să îl asimileze. De ce credeți că unii copii învață engleza doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba engleză și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești, dialoguri, lecții de vocabular si dicție, distractive și interactive. Copilul dvs va exersa vorbitul în limba engleză prin jocuri și dialoguri, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum a învăţat limba maternă.

Prin aceste metode vorbește și înțelege engleza, fără să-și dea seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare, astfel devin încrezători în ceea ce spun, atunci când poartă un dialog cu vorbitorii nativi și ori de câte ori sunt nevoiți să folosească limba engleză.

Prof. Dr. în limba engleză Flavia Duman,

Stanciu Irina

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

Am primit cursul vostru de limba engleza pentru copii de iepuraș pentru fetele mele.

Pe lângă cele 30 de lecții audio pentru învățarea limbii engleze, am găsit și 9 cântecele, un caiet mare de exerciții unde au colorat, au completat rezolvari, au deslușit labirinturi, au lipit abțibilde și multe altele.

Acest curs este perfect pentru părinții care în puținul lor timp liber doresc să facă activități distractive și educative cu copiii lor!

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

Stanciu Irina
IT - București
Claudia Pană

Un curs precum o călătorie!

Cursul "Engleza pentru Copii" este o călătorie plăcută, interesanta plină de provocări și recompense, fiind opusul metodelor de predare frustrante și greoaie cu care am fost noi obișnuiți.

Am rămas profund impresionată să văd ce eficiente sunt metodele voastre AUDIO, și efectele învățatului prin jocuri, povești, cântece, samd. Toți copiii ar trebui să aibă acces la cursul vostru.

Copilul meu chiar acum învață engleză aș spune fără efort.
O să vă recomand!

Claudia Pană
Jurnalistă - Timișoara

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30