50% Complet

Completează formularul alăturat și rezervă cursul „Engleza pentru Copii”, plus CD-urile și Planșele Oferite Bonus Astăzi 8 aprilie 2019, sau comandă telefonic la numărul:

Toate acestea la prețul de doar 85 lei (cursul în format tipărit full color + 2 CD-uri audio + 8 planșe colant full color + CD Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi 8 aprilie 2019:

*Pret cu TVA INCLUS. La pretul de mai sus se adauga 15 lei taxe de curierat rapid.

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Sau comandă telefonic de Luni până Vineri între 9:30 – 15:30

☎ Comandă prin telefon0731 / 367 - 598

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să îi oferi șansa copilului tău să învețe engleza, să o scrie corect și s-o vorbească fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Engleza pentru Copii”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți engleza de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți engleza simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Numele meu este Flavia Deak sunt profesoară de limba engleză la o școală română din Londra, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare, special concepute pentru copii. Știu ce înseamnă copiii să învețe mecanic o limbă străină (după sistemul rusesc aplicat și la noi), și ce înseamnă să asimileze o limbă străină și astfel să fie capabili să o vorbească cu aceași ușurința cu care vorbesc limba română.

Tehnicile noastre de deprindere a limbii engleze pentru copii, sunt asemănătoare cu cele prin care copilul învață limba maternă.

Copilul dvs nu va vorbi fluent engleza doar citind o carte sau făcând meditații, sigur acestea îl ajută. Trebui să asculte conversații în engleză la un nivel pe care reușeşte să-l înțeleagă şi să îl asimileze. De ce credeți că unii copii învață engleza doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege engleza includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba engleză și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Copilul dvs va exersa vorbitul în limba engleză prin jocuri și dialoguri, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum a învăţat limba română.

Prin aceste metode vorbește și înțelege engleza, fără sa-și dea seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare, astfel devin încrezători în ceea ce spun, atunci când poartă un dialog cu vorbitorii nativi și ori de câte ori sunt nevoiți să folosească limba engleză.

Prof. Dr. în limba engleză Flavia Deak,

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Stanciu Horia

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

Sunt unul dintre românii trecuți de 40 de ani, pe care lipsa limbii engleze l-a costat locul de muncă așa că fetiței mele de 5 ani jumate i-am cumpărat cadou de iepuraș cursul vostru de limba engleza pentru copii.

Mi-a plăcut foarte mult aplicabilitatea practică a cursului pe lângă cele 30 de lecții audio pentru învățarea limbii engleze, am găsit și 9 cântecele, un caiet mare de exerciții unde să coloreze, completeze, rezolve labirinturi, să lipească abțibilde și multe alte activități.

Acest curs este perfect pentru părinții care în puținul lor timp liber doresc să facă activități distractive și educative cu copiii lor!

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

Stanciu Horia
Inginer - București
Claudia Pană

Un curs precum o călătorie!

Cursul "Engleza pentru Copii" este o călătorie plăcută, interesanta plină de provocări și recompense, fiind opusul metodelor de predare frustrante și greoaie cu care am fost noi obișnuiți.

Am rămas profund impresionată să văd ce eficiente sunt metodele voastre AUDIO, și efectele învățatului poate prin jocuri, povești, cântece, samd. Toți copiii ar trebui să aibă acces la cursul vostru.

Copilul meu chiar acum învață engleză aș spune fără efort.
O să vă recomand!

Claudia Pană
Jurnalistă - Timișoara

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

Englez-Copii.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii engleze cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Engleza-Copii.ro şi în cursul „Engleza pentru Copii” nu garantează obţinerea unor anumite rezultat, acestea variază de la un copil la altul, în funcție de vârstă, timp alocat, resuerse, samd.