90% Complet

Clienții care au comandat cursul "Engleza pentru Copii" ne-au solicitat și cărți de povești:

Fiindcă poveștile reprezintă un instrument foarte important aflat la îndemâna părinților, pentru a stimula dragostea de lectură și cărți, curiozitatea intelectuală a micuțului, dar și un instrument pentru a consolida legătura afectivă copil-părinte

*Pret INCLUD TVA și nu se mai percepe taxă de curierat rapid, aceasta fiind inclusă.

Cartea "În Lumea Poveștilor" ce include și povești în format AUDIO, este apreciată și comandată de peste 70% dintre părinții care au achiziționat cursul de limba engleza

Cartea are 160 de pagini, format A4, Full Color, calitate premium, coperți cartonate.

Cartea include 4 CD-uri audio:

  • Pinocchio – 25 min 11 sec
  • Vrăjitorul din Oz – 22 min 25 sec
  • Jack și vrejul de fasole – durata 27 min 48 sec
  • Hainele cele noi ale împăratului – 24 min 15 sec

Pentru prețul de doar 49 lei

Adaugă și cartea În Lumea Poveștilor

Stanciu Horia

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

Sunt unul dintre românii trecuți de 40 de ani, pe care lipsa limbii engleze l-a costat locul de muncă așa că fetiței mele de 5 ani jumate i-am cumpărat cadou de iepuraș cursul vostru de limba engleza pentru copii.

Mi-a plăcut foarte mult aplicabilitatea practică a cursului pe lângă cele 30 de lecții audio pentru învățarea limbii engleze, am găsit și 9 cântecele, un caiet mare de exerciții unde să coloreze, completeze, rezolve labirinturi, să lipească abțibilde și multe alte activități.

Acest curs este perfect pentru părinții care în puținul lor timp liber doresc să facă activități distractive și educative cu copiii lor!

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

Stanciu Horia
Inginer - București
Claudia Pană

Un curs precum o călătorie!

Cursul "Engleza pentru Copii" este o călătorie plăcută, interesanta plină de provocări și recompense, fiind opusul metodelor de predare frustrante și greoaie cu care am fost noi obișnuiți.

Am rămas profund impresionată să văd ce eficiente sunt metodele voastre AUDIO, și efectele învățatului poate prin jocuri, povești, cântece, samd. Toți copiii ar trebui să aibă acces la cursul vostru.

Copilul meu chiar acum învață engleză aș spune fără efort.
O să vă recomand!

Claudia Pană
Jurnalistă - Timișoara

DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii engleze cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Engleza-Copii.ro şi în cursul „Engleza pentru Copii” nu garantează obţinerea unor anumite rezultat, acestea variază de la un copil la altul, în funcție de vârstă, timp alocat, resuerse, samd.